Επικοινωνία

Γιώργος Παπαθανασίου

Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ έως 4:30μμ Ρήγα Φεραίου 6, Αλιμος + (30) 210 983 2899 + (30) 6944 728412 giopapath@hotmail.com
Image Alt
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΡΟΦΙΛ

Με υψηλή τεχνογνωσία, πρωτοποριακές ιδέες και εξειδίκευση στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, η Τεχνική & Κατασκευαστική Εταιρεία GJP σχεδιάζει και δημιουργεί τα σπίτια του μέλλοντος

ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2017 και αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων οικοδομικών επιχειρήσεων των προηγούμενων γενεών της οικογένειας Ιωάννη Παπαθανασίου και Σταματίου Παπαθανασίου, πολιτικών μηχανικών Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου που δραστηριοποιούντο στο χώρο τον κατασκευών από το 1960 με δεκάδες έργα στο ενεργητικό τους.

 

Σκοπός της εταιρείας είναι η ανέγερση πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Ο βασικός εταίρος, Γιώργος Παπαθανασίου, Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου έχει πολυετή εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή των έργων αυτών. Με ζητούμενο τόσο του ιδίου όσο και των υπολοίπων στελεχών της εταιρείας την εξεύρεση οικοπέδων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών (π.χ. ευμεγέθη, γωνιακά, με θέα) ο στόχος είναι η κατασκευή κατοικιών που δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τους ενοίκους από άποψη χώρων, υλικών και τεχνολογικού εξοπλισμού, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Η εταιρεία με τα στελέχη της και τους συνεργάτες της παρέχει ακόμη ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως συμβουλές για τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, τον φωτισμό και την φύτευση βεραντών και μπαλκονιών.

 

Η προσέγγιση της εταιρείας ως προς τα έργα που αναλαμβάνει αλλά και ως προς τους πελάτες της είναι ανθρωποκεντρική και για την παροχή της καλύτερης δυνατής εικόνας του κάθε υπό ανέγερση έργου χρησιμοποιούνται φωτορεαλιστικά μοντέλα ή μακέτες ώστε ο μελλοντικός ένοικος να έχει μία αρκετά πλήρη αίσθηση του χώρου που πρόκειται να αγοράσει.

 

Μία ακόμη έκφανση της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και της επιθυμίας μας να ικανοποιήσουμε τον αγοραστή και μελλοντικό ένοικο είναι ότι, ειδικά στα πρώτα στάδια των κατασκευών ακούμε τις απόψεις του και λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν τις παραμέτρους που θέτει και έχουμε την φαντασία και την εμπειρία να προβούμε, στο βαθμό που είναι εφικτό, στις ζητούμενες τροποποιήσεις.

Explore the Features

Effective Teamwork

Interior Design 0
Architecture 0
Construction 0